Close
Post a message
Message
Or mail your friends this url:

Huis Mountainbike Clinic

van der Heide

Location:
Kenya
Started on:
9 October 2017

Why am I building this house?

Twee keer per jaar nodigen wij relaties uit voor een heerlijke mountainbiketocht in de buitenlucht uitnodigen. Er wordt gestart met een eenvoudige lunch. Daarna zullen de profs van het Habitat Mountainbiketeam tijd aan u besteden om veilig te kunnen mountainbiken. Na het biken in een prachtige omgeving is er gelegenheid om te douchen en/of te zwemmen en wachten de relaties op een heerlijke ‘biker’ maaltijd.

We fietsen niet alleen voor ons eigen plezier. Want hoewel veiligheid voor ons bijna een vanzelfsprekend begrip is, is dat voor veel mensen anders. Ruim 1 miljard mensen leven onder zeer slechte omstandigheden, zonder fatsoenlijk dak boven hun hoofd. Dat raakt ons. En daarom hebben wij ons verbonden aan Habitat. Bij een donatie van 55 euro (per deelnemer) aan het Huis Mountainbike Clinic, kunt u als relatie deelnemen aan deze heerlijke fietstocht én steunt u Habitat in Kenia.

Share |


Other houses by van der Heide: Samen bouwen - Huisje 2 (Guatemala), Samen bouwen (Guatemala), van der Heide Workshop excelleren (Cambodia), Sneekweek (Nepal), Huis Mountainbike Clinic - huisje 2 (Kenya), Huis Mountainbike Clinic - Huisje 1 (Kenya), Huis Survivalrun Bakkeveen (Nepal), Van der Heide voor de Filippijnen - Huisje 4 (Philippines), Van der Heide voor de Filippijnen - Huisje 3 (Philippines), Van der Heide voor de Filippijnen - Huisje 2 (Philippines), Van der Heide voor de Filippijnen (Philippines), Van der Heide Groep Nepal (Nepal), Van der Heide Groep Kenia (Kenya), Van der Heide Groep - Huisje 2 (Hungary), Van der Heide Groep (Hungary)

Donors

Jan Nooitgedagt

€ 110,00

10 November 2017

Jan & Martje Nooitgedagt

Dyka

€ 300,00

10 November 2017

No reactions

Bert Wienen

€ 55,00

8 November 2017

Kijk erweer naar uit zaterdag.

Johan Kuipers

€ 110,00

5 November 2017

Johan & Allard doen mee aan de Mountainbike Clinic van 11 nov. 2017!

Anonymous donor

€ 55,00

4 November 2017

Donor wishes to stay anonymous

1 2 3 4 5 6 Next
Build a new house

This house is completed

Show all houses in Kenya

6/10
Completed